Kom igen Sverige! -
Speltips

Kom igen Sverige!

Sport
Spelmarknad:
Portugal vs Sverige
Tips:
O 2.5
Odds:
2
Spelstopp:
15 November 20.45
Spela här!

Ikväll är det dags. Svenska landslaget har flugit till Portugal för att försöka ta sig till fotbolls-VM i Brasilien nästa år. Jag tror i alla fall flög. Anders Svensson kanske körde bil ner till Lissabon.

Vid första anblick ser det ut att finnas stort spelvärde i matchen. Både hemmavinst och ett stort antal mål ger ganska okej odds. Jag tror faktiskt inte att vi behöver överanalysera kvällens match. Portugal vinner antagligen och med tanke på hur Sveriges försvar sett ut i kvalet så bör portugiserna kunna hänga dit både två och tre kassar. Med lite flax petar Sverige in en boll och håller matchserien vid något som kan liknas liv, men att de flyger hem med en vinst i bagaget känns långt borta.

Hemmavinst ger runt 1.70 hos spelbolagen och det måste vara det bästa spelet. Min känsla är att Portugal borde vinna det här mötet runt 85 % av gångerna vilket gör 1.70 till ett väldigt bra odds.

Man kan även lista en hel del argument för att det kommer bli över 2.5 mål i matchen. Över 2.5 ger runt 2.00 gånger pengarna hos Betsafe när det här skrivs. Några av anledningarna:

Zlatan
Christiano Ronaldo
Mikael Lustig
Andreas Isaksson
Erik Hamréns oerhört naiva syn på fotboll
Pepés mentala hälsa

Ett annat intressant spel är att det blir rött kort i matchen. Det ger 4.00 i odds hos Betsafe. Det kan mycket väl bli stökigt mellan Pepé och Zlatan. Sverige kommer antagligen spela med Pontus Wernbloom. Ja ni hör ju vilka dårar det är som joggar in på plan.

Heja Sverige.

Screen Shot 2013-11-15 at 11.11.28 AM

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.