Speltips | HV71 mot Kloten Flyers | Champions Hockey League
Speltips

Kloten mot HV71

Hockey
Spelmarknad:
Kloten Flyers - HV71
Tips:
2
Odds:
2.40
Spelstopp:
5 September 19.45
Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!

Landslagsuppehållet gör att även jag tar ett uppehåll från fotbollen. Istället riktar jag blickarna mot Schweiz där HV71 är för att möta Kloten Flyers i Champions Hockey League. Lagen möttes i Kinnarps Arena för ett par veckor sedan och det såg onekligen ut som att HV71 hade klart bättre potential än Kloten. HV71 vann första matchen med 3 – 2 och de bör ha bra chans på att få med sig full pott från Schweiz. I förra mötet märktes det att HV71 fortfarande var rostiga från sommarträningen. Nu har de fått träna bra ett par veckor och även spelat ytterligare ett par matcher. Senaste tävlingsmatchen för HV71 spelades 24e augusti. De förlorade mot Red Bull Salzburg hemma och skulle således må väldigt bra av tre poäng i kväll.

klotenvshv71

HV71 har varit med och grundat Champions Hockey League och har som uttalad vision att vinna hela turneringen. De bör alltså gå in Med fullt fokus i kvällens match och då kommer Kloten få det tufft. Både Mattias tedenby och Ted Brithén är tillbaka efter lite skadebekymmer. Det är två klasspelare som kommer att kunna hålla i pucken på ett sätt som bör skapa många powerplaylägen för jönköpingslaget. Kloten såg lite odisciplinerade ut senast och drog på sig sex stycken tvåor och ett matchstraff senast.

HV71 är det bättre laget och så länge de kan vårda pucken och ta sig in och ur zonerna på ett kontrollerat sätt bör de ha en bra chans på full pott här. Jag spelar på att de här bitarna sitter idag, och tar rak bortavinst till finfina 2.40 gånger pengarna hos Nordicbet. Matchen börjar 19:45 idag och ni kan se den på SVT Play.

Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.