Dagens Speltips | KHK mot Mora | Hockeyallsvenskan 22a sep
Speltips

Karlskrona mot Mora IK

Hockey
Spelmarknad:
KHK - Mora IK
Tips:
1
Odds:
2.50
Spelstopp:
22 September 19.00
Spela här!
Kom igen, det bli kul!

Dagens speltips hittar vi i Hockeyallsvenskan. Mora är i Karlskrona för lagets andra bortamatch på kort tid. De var i Umeå och hämtade tre poäng mot Björklöven i fredags och nu har man tagit sig hela vägen till Blekinge för ännu en tuff bortamatch. Mora har inte varit hemma i Dalarna sedan förra matchen och det kan mycket väl vara ett slitet lag som skrinnar ut i kväll.

Karlskrona är ett tufft lag som sällan delar ut några gratispoäng i Telenor Arena. KHK är obesegrade hemma än så länge och jag tror att de håller sviten vid liv i kväll. Även om Mora vann senast så satt det långt in senast och jag har fortfarande svårt att se hur de ska kunna vara med och utmana i toppen av ligan i år. Jag tror nog vi kan göra det ganska enkelt för oss här och ta hemmavinsten till 2.50. Mora har ett tufft schema i benen och Karlskrona kommer stärkta av den fina vinsten mot Rögle senast.

Jag lämnar in spelet hos Comeon och passar på att ta del av deras grymma välkomstbonus. Jag sätter in en hundring och får ytterligare 400 spänn att lira för. Jag sätter allt på KHK och vid vinst har vi alltså 1250 spänn på kontot att jobba med. En helt okej bankrulle. KHK ligger dessutom betydligt lägre hos andra spelbolag så det här känns som ett bra värdespel.

Vill du ta rygg på spelet och aktivera bonusen gör du det enkelt hos Comeon.

Spela här!
Kom igen, det bli kul!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.