Speltips | Karlskrona HK mot Linköpings HC | SHL
Speltips

Karlskrona mot Linköping

Hockey
Spelmarknad:
KHK - LHC
Tips:
1
Odds:
4.00
Spelstopp:
15 October 19.00
Spela här!
Oddsbonus värd 100 % upp till €50

Jag har fortfarande lite förtroende för Karlskrona och idag testar jag en liten rövare och spelar på att de slår Linköping hemma till fyra gånger pengarna. Oddset kommer från 24hbet.com där nya kunder får €10 att spela för utan att behöva göra en insättning.

Hämta €10 att spela för hos 24hbet.com här!

Screen Shot 2015-10-15 at 10.10.58

Karlskrona ligger sist men jag tycker att de har potential nog för att kunna klättra en eller två placeringar inom en ganska snar framtid. Deras målvaktsspel har varit orimligt dåligt. Även om KHK inte har ligans bästa målvaktspar har de relativt kompetenta målvakter och jag skulle bli förvånad om de inte lyckas täppa till i ett par matcher framöver.

Linköping är naturligtvis ett bättre lag än KHK, men en snabb titt på oddsen säger att vi måste spela på hemmalaget här. Vi får fyra gånger pengarna vilket betyder att KHK behöver ha mer än 25 % vinstchans här och det har de. Modo var det klart sämsta laget ifjol. Det var faktiskt ett av de sämsta lag jag sett sedan AIK var uppe och harvade i SHL. Trots detta tog Modo sju trepoängare på hemmaplan. Det motsvarar 25.9 % och jag vill inte gå med på att KHK ska vara sämre än vad Modo var förra året.

Linköping har dessutom överpresterat och jag tror vi kan få se en liten dipp av östgötarna ganska snart.

Karlkronas tränare Pelle Hånberg är en jävla idiot (läs sektmedlem i Livets Ord) men jag tror det är ganska bra värde i att spela dem hemma mot LHC idag.

Spela här!
Oddsbonus värd 100 % upp till €50
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.