Dagens speltips | Karlskrona mot HV71 | SHL
Speltips

Karlskrona mot HV71

Ishockey, SHL
Spelmarknad:
Karlskrona - HV71
Tips:
2
Odds:
2.04
Spelstopp:
19 February 19:00
Spela här!
Världens största oddsbörs!

Fredagsmatch i Karlskrona och känslan är att bortalaget förstör festen. Vi hittar upp till 2.04 på HV71 hos Betfair och det är riktigt bra.

Har du inget konto hos Betfair kan du få ett riskfritt spel värt 350 kr här!

Vi hade en tung dag igår, men vi gav oss själva riktigt bra chanser och jag tycker nog att båda hockeymatcherna borde hittat hem. Men vi tar nya tag idag och det här är ett riktigt bra läge för HV71.

Jönköpingslaget får tillbaka viktige backen Chris Campoli, som varit avstängd en längre tid. Med Campoli tillbaka får HV71 en helt ny nivå i både offensiv och defensiv. Han är den back som är bäst på att flytta pucken och hans uppspel leder ofta till kontrollerade ingångar i offensiv zon, vilket är nyckeln till framgång i modern ishockey.

Karlskrona har visserligen ryckt upp sig, men det är bara Modo som kan konkurrera med dem om att vara ligans sämsta lag. Jag ser inte hur de ska hinna med HV71 i någon av matcherna i det stundande dubbelmötet.

Kom ihåg att Betfair tar ut relativt stora avgifter på sin oddsbörs, men här är oddsen tillräckligt mycket högre för att det ska berättiga ett spel hos dem.

Spela här!
Världens största oddsbörs!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.