Dagens speltips | Karlskrona mot Brynäs | SHL
Speltips

Karlskrona mot Brynäs

Ishockey, SHL
Spelmarknad:
Karlskrona - Brynäs
Tips:
2
Odds:
2.40
Spelstopp:
15 November 19:00
Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!

Karlskrona har gjort det bra den här säsongen, men jag är tveksam till att deras fina formkurva kommer hålla i sig. Det här är ett bra läge för Brynäs och jag gillar de 2.40 gånger pengarna vi får av nordicbet.com.

Spela på SHL med 1000 kr extra hos Nordicbet här!

Karlskrona har imponerat och ligger för närvarande trea i tabellen. Jag är dock tämligen övertygad om att det är ett luftslott. Det är bara Malmö som låter motståndarna skjuta mer än vad Karlskrona gör, och det är naturligtvis inte hållbart. De har dessutom gjort mål på en orimligt hög procent av sina egna skott och det finns väldigt mycket som talar för att de kommer få problem med målskyttet.

Brynäs har öppnat säsongen på ett ganska väntat sätt. De är ett stabilt mittenlag med relativt goda chanser till att nå kvartsfinal utan att gå genom “play-in”. Brynäs är det bättre laget här och här har de en väldigt bra chans på tre poäng.

Nordicbet är huvudsponsor till SHL och ett av de bästa bolagen när det kommer till svensk hockey. När du öppnar ett nytt konto på nordicbet.com får du 1000 kr extra att spela för.

Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.