Karlskrona – HV71 -
Speltips

Karlskrona – HV71

Ishockey, SHL
Spelmarknad:
Karlskrona - HV71
Tips:
M. Tedenby att göra poäng
Odds:
2,00
Spelstopp:
2 March 19:00
Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!

Karlskrona sliter för en slutspelsplats medan HV71 vill hamna så högt som möjligt och när dessa lagen stöter på varandra ikväll så är det en spelare på isen som Karlskrona behöver se upp för. Mattias Tedenby har fem mål på fem matcher och är riktigt vass för stunden.

HV71 är inför kvällens bortamatch mot Karlskrona parkerade på en tredjeplats i tabellen, samma antal poäng som fyran Frölunda, men med betydligt bättre målskillnad. För at nå andraplatsen krävs det seger ikväll samtidigt som Linköping måste tappa poäng i Skellefteå.
Chansen finns att det händer, då HV71 har en glödhet spelare i form av Mattias Tedenby.

Tedenby har som tidigare nämnt stått för fem mål på sina fem senaste matcher och att han kommer med i poängprotokollet i afton finns att spela till ett generöst odds på 2,00.

Anledningen till det generösa oddset är förmodligen att det brukar bli relativt målsnålt mellan dessa lag och att Tedenby inte gjort nån poäng mot Karlskrona den här säsongen kan säkert spela in en del.

HV är dock seriens fjärde bästa bortalag medan Karlskrona är ett av de sämsta hemmalagen och med den form Tedenby är i för stunden så är ett poängspel på honom på sin plats.

Jag väljer helt enkelt att bocka i ett poängspel på Tedenby till oddset 2,00.

Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.