Speltips | Karlskrona mot Vita Hästen | Hockeyallsvenskan
Speltips

Karlskrona HK mot Vita Hästen

Hockey
Spelmarknad:
Karlskrona - Vita Hästen
Tips:
1
Odds:
2.13
Spelstopp:
21 November 19.00
Spela här!
Ett av Sveriges största spelbolag!

Vita Hästen drar till Blekinge (?) för att ta sig an Karlskrona HK i Telenor Arena. Vita Hästen har gjort en fantastisk säsong än så länge, men jag är lite orolig för att det kommer en reaktion nu. De förlorade mot AIK senast och matchen innan det tappade dom poäng hemma mot Mora. Karlskrona bröt dock en förlustsvit senast då de tog en bra seger mot Asplöven. Vi får 2.13 av Betsson på hemmalaget och det känns klart spelvärt. De ligger ganska mycket lägre och i den här fasen av säsongen gör vi npg klokt i att spela mot Vita Hästen. Tyvärr.

Om du vill rygga spelet så kan du besöka betsson.com.

Vita Hästen har varit oerhört bra. En snabb titt på deras PDO säger att de har varit för bra. 103.55 % i kombinerat räddnings- och skottprocent är ohållbart över en längre tidsperiod vilket (rimligtvis) betyder att Vita Hästen kommer att rädda mindre och skjuta sämre än vad de har gjort tidigare. Av naturliga skäl så betyder det här fler förluster. Vi ser det hos HV71 i SHL och vi ser det definitivt hos Colorado Avalanche i NHL. Efter att solen har gått upp så måste den gå ner och alla såna där ordspråk ni vet.

Karlskrona gör väl ganska precis det som förväntas av dem. De ligger på en mittenplacering och kommer antagligen inte ha något att göra med varken upp- eller nedflyttning. Karlskrona är ett kompetent lag som bör kunna utnyttja Vita Hästens annalkande formsvacka. Ska vi säga 3 – 1 till Karlskrona här?

Spela här!
Ett av Sveriges största spelbolag!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.