Dagens speltips | Karlskrona mot Färjestad | SHL
Speltips

Karlskrona HK mot Färjestads BK

Hockey
Spelmarknad:
Karlskrona HK - Färjestad
Tips:
1
Odds:
4.15
Spelstopp:
16 September 19.00
Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!

Årets roligaste dag är här. SHL drar igång och vi kan återigen fylla kvällarna med hockey i världsklass! Onsdagen bjuder på två matcher och jag tror att jag har hittat ganska bra odds i båda matcherna.

Vi börjar med Karlskrona HK mot Färjestads BK, där jag tror att hemmalaget kan skrälla rejält. Nordicbet betalar 4.15 på Karlskrona HK och det är tillräckligt bra för att vi ska testa!

SPELA PÅ SHL HOS NORDICBET MED 1000 KRONOR EXTRA HÄR!

Karlskrona HK gjorde en bra säsong i fjol och belönades med en plats i landets högstaliga. Många tvivlar på Karlskrona men jag tycker att de har värvat intressant och de kan nog ta en hel del poäng hemma i ABB Arena Karlskrona. De två mest spännande nyförvärven är utan tvekan Anton Grundel från Färjestad och Riley Holzapfel från HV71. Anton Grundel var en av Färjestads bästa backar förra säsongen och kommer att dominera på blålinjen. Holzapfel är en utmärkt center, som kommer att växa i takt med det ökade ansvar han kommer att få i KHK.

Pelle Hånberg är aktiv inom sveriges största sekt Livets Ord. Man kan tycka vad man vill om att Karlskrona väljer att associera sig med en organisation som Livets Ord men det verkar fungera. Hånberg blev utsedd till årets coach förra säsongen.

Screen Shot 2015-09-16 at 09.43.59

Färjestads BK drabbades av ett tungt bakslag när Ottawa meddelade att Mikael Wikstrand ska spendera säsongen i Nordamerika. Wikstrand är en av landets bästa backar och hade han varit kvar i laget hade Färjestad haft en legitim chans på en finalplats. Nu tappade de en viktig pusselbit och jag tror det slår hårdare än vad många tror. Wikstrand kan flytta pucken på ett fantastiskt sätt och jag är övertygad om att Färjestads puckinnehav kommer att minska drastiskt.

FBK har fortfarande en bra backuppsättning, men jag tror att offensiven är lite för dålig för att de ska kunna göra allt för mycket skada just nu. Tommy Samuelsson verkar lägga stor tyngd på Robbie Earls axlar och från vad jag har sett så kommer han inte att leverera. Robbie Earl gör på sin höjd sex mål den här säsongen och Färjestad slutar sexa i ligaspelet.

Karlskrona gör en bra insats och håller tätt länge för att avgöra i tredje perioden. KHK vinner med 3 – 1 och vi börjar SHL-säsongen med ett riktigt kanonodds.

Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.