Kanada vs USA - Tippat.se
Speltips

Kanada vs USA

Sport
Spelmarknad:
Kanada vs USA
Tips:
1
Odds:
2.45
Spelstopp:
21 February 18.00
Spela här!

Snart är det dags för semifinalerna av OS-hockeyn. I går skrev jag att jag trodde på en väldigt tät match mellan Sverige och Finland, men i ärlighetens namn så tror jag inte att jag vågar spela på den matchen. Jag har svårt nog att hålla nerverna under kontroll som det är. Den andra semifinalen spelas mellan Kanada och USA. Spelbolagen kan inte skilja lagen åt utan båda lagen ger 2.45 i odds hos Betsafe. Inför turneringen så hade jag nog sagt USA, då jag tror att deras trupp lämpar sig lite bättre för spel på den stora rinken i Sotji. Men jag börjar luta mer åt Kanada i den här turneringen. Deras spel har varit långt ifrån övertygande och de har haft vissa problem med den offensiva produktionen. Trots det så känns det som att Kanada har lagt upp den här turneringen på ett bra sätt och att de kommer att “peaka” i de två sista matcherna. Det brukar bli så och ett toppat Kanada blir nog för svårt för Amerikanerna.

Jag tror Kanada tar det här med 2 – 1 efter mål från Sidney Crosby och Rick Nash. Hemmavinsten ger 2.45, Crosby ger 3.40 som målskytt och Rick Nash 5.70. Alla odds kommer från Betsafe.

På tal om Kanada vs USA. Såg ni damfinalen igår? Har aldrig sett ett lag bli så rånat som USA. Utvisningen de tog på Lamoureux när USA spelade 4 -3 på övertid var det i särklass fegaste domslutet jag sett. Det är uppenbarligen riggat så att Kanada ska få med sig båda guldmedaljerna hem från Sotji.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.