Kanada vs Norge - Tippat.se
Speltips

Kanada vs Norge

Sport
Spelmarknad:
Kanada vs Norge
Tips:
Tavares gör mål
Odds:
2.10
Spelstopp:
13 February 18.00
Spela här!

Kanada gör sin premiärmatch i herrarnas hockeyturnering mot Norge senare i kväll. Kanada är regerande mästare och favoriter till årets guld. De har ett oerhört namnstarkt lag och kunde kosta på sig att lämna spelare som Claude Giroux, Milan Lucic och Taylor Hall på hemmaplan. De möter ett svagt Norge och Kanada ska kunna vinna det här med 6 – 7 mål om de vill. Kanada har dock en tendens att gå lite på sparlåga i början av turneringarna och även om hcp-linan är satt till måttliga 4.5 minusmål för kanadickerna så avstår jag nog det spelet.

Bland spelarspecialerna finns det dock en hel fint att hitta. Att John Tavares gör mål ger 2.10 gånger pengarna, vilket känns spelvärt med tanke på vilken extremt talangfull spelare det är. han är en komplett hockeyspelare som kommer kunna släppa loss rejält idag. Shea Weber kommer att få stå på blå och bomba slagskott i powerplay och om han hänger dit en kasse så får vi 4.50 gånger insatsen hos Betsafe. Jag testar.

Norge då? Njae, det blir nog inte så mycket av den här matchen. Men om det är någon som ska göra det för Norge så är det hobbiten från New York, Mats Zuccarello, som ska göra det. Att han gör minst en poäng ger 2.50 vilket kan testas.

Alla spel kommer från betsafe, som har ett av de starkaste utbuden på os-hockeyn.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.