Speltips - Kalmar FF vs IF Elfsborg - Allsvenskan Fotboll - Tippat
Speltips

Kalmar FF vs IF Elfsborg

Sport
Spelmarknad:
Kalmar FF vs IF Elfsborg
Tips:
Ö 2.5
Odds:
2.00
Spelstopp:
14 April 19.00
Spela här!
Oddsbonus värd 100 % upp till €50

Fotbollsallsvenskan fortsätter med Kalmar FF vs IF Elfsborg i kväll och det här kan nog bli en ganska målrik tillställning. Kalmar var väldigt starka i defensiven förra året, men ledningen var inte hlet nöjda. De ville se en lite fröjdigare fotboll och skickade Nanne Bergstrand till Hammarby. Kalmar har tagit till sig sin nya filosofi och det har blivit sju mål i lagets två första matcher. Även Elfsborgs två första matcher har bjudit på sju mål och jag kan inte tänka mig att det här skulle bli en målsnål tillställning.

Min känsla är att Kalmar kommer att vara spelförande vilket kommer ge Elfsborg chansen till omställningar. Väderrapporterna vittnar dessutom om fint väder så det kommer gå snabbt och vi kommer få se mycket mål. Jag lirar över 2.5 mål till Bet365. Det betalar 2.00 gånger pengarna.

Notera att Anders Svensson saknas i Elfsborg. Svensson har valt att stanna i Borås då han ska bli farsa vilken dag som helst. Tråkigt för IF Elfsborg i kväll, men bra för fotbollssverige. Svensson jr kommer att spela i landslaget om 16-17 år. Nu ska vi bara hitta ett sätt att gömma fotbollsskorna för Kim Källströms eventuella avkomma så kanske vi får spela VM 2034.

kallstrom

Spela här!
Oddsbonus värd 100 % upp till €50
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.