Speltips | Gent mot Wolfsburg 17/2 Champions League | Tippat
Speltips

Gent mot Wolfsburg

Fotboll, Champions League
Spelmarknad:
KAA Gent - VfL Wolfsburg
Tips:
X
Odds:
3.40
Spelstopp:
17 February 20:45
Spela här!
Ingen sportbonus
Sänds klockan 20:45 på Viasat Fotboll

Belgiska Gent tar emot Wolfsburg i kvällens andra Champions League-match. Singelkrysset är ett intressant spel.

Belgien har varit en väldigt intressant fotbollsnation de senaste åren. Man producerar inte bara lovande talanger utan det fostras världsspelare i det lilla landet. Gent är ett synnerligen intressant lag med mycket talang. Man är regerande mästare och är för närvarande på delad första plats med Club Brügge.

Wolfsburg har haft en knackig säsong i Bundesliga, men det är ett lag som jag ändå aktar ganska högt. I gruppspelet vann man båda mötena mot CSKA Moskva samt hemmamötena mot PSV och Manchester United.

Jag tror att Wolfsburg går vidare till kvarten. Främst för att man är fantastiskt bra på hemmaplan. De senaste tolv månaderna har man bara förlorat fyra matcher hemma. Och dessa förluster har kommit mot Napoli, Villareal, Bayern och Dortmund. Men man har också spöat Bayern, Inter, Dortmund, Bremen, PSV, Man United och andra storlag på Volkswagen Arena under samma period.

I den här matchen tänker jag prova singelkrysset. Gent vet att det är supersvårt att möta Wolfsburg borta och bör försöka gå för tre poäng i kväll. Med tanke på att Wolfsburg är klart svagare på bortaplan är det den enda rätta spelplanen. Jag tror dock att man inte räcker till ända fram. Det blir kryss – ett resultat som tyskarna är nöjda med. Och det spelas till 3.40 gånger pengarna hos Bet 365.

Spela här!
Ingen sportbonus
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.