Speltips | JYP mot HV71 | Champions Hockey League
Speltips

JYP mot HV71

Hockey
Spelmarknad:
JYP - HV71
Tips:
2
Odds:
2.72
Spelstopp:
23 September 17.30
Spela här!

Kvällen bjuder på underhållning från Champions Hockey League.  HV71 är i Finland för att ta sig an JYP från Jyväskylä i en ganska viktig match för smålänningarna. HV71 var med och grundade CHL och en förlust i kväll skulle försvåra möjligheterna till avancemang från gruppspelet oerhört. HV71 har varit tydliga med att det här en turnering som de satsar hårt på så jag tror att vi får se ett taggat HV71 i kväll.

Vi får 2.72 av Redbet på att Bulls vinner det här och jag tror att det är ett bra läge. Matchen börjar 17.30 och ni ser den på SVT Play. Rygga spelet hos Redbet här.

HV71 kommer från en tung match mot Modo i lördags. De gjorde en väldigt svag match och bortsett från Christoffer Törngrens mål så fanns det inte många ljusglimtar.  De slarvade i passningsspelet och lät Modo kontrollera matchen. Jag är ganska säker på att Andreas Johansson vill komma bort från det slarviga spelet och göra en match där de minimerar misstagen och spelar den hockey som var så framgångsrik mot Frölunda förra veckan.

JYP har plockat nio poäng på sina fyra första matcher i CHL och i ligan har man vunnit två och förlorat två på sina fyra första matcher. Precis som HV71 så spelade de i lördags och även JYP förlorade sin match.

Tittar man på hur lagens trupper ser ut så är det en klar fördel för HV71. Jag har svårt att se hur JYP med Mikko Luoma, Mikko Mäenpää och Petr Hubacek skulle klara sig kvar i SHL och jag tror det här visar sig i eftermiddag. HV71 börjar få fart under rören och matchen mot Modo känns mer som ett olycksfall i arbetet än något annat. Klass slår både motivation och hemmaplansfördel idag och vi hämtar hem våra 2.72.

För er som ska se matchen kan jag dock rekommendera att ni håller ett öga på nummer 24 i JYP. Julius Nättinen  är bara sjutton men väldigt talangfull. Han har fått göra en ligamatch i år och svarade för en assist. Han har dessutom gjort 36 poäng på sina 28 framträdanden i de finska ungdomslandslaget. En talang utöver det vanliga.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.