Speltips | Juventus mot Real Madrid 5/5 Champions League
Speltips

Juventus mot Real Madrid

Fotboll
Spelmarknad:
Juve - Real
Tips:
1-1
Odds:
7.05
Spelstopp:
5 May 20.45
Spela här!

Spela på matchresultat 1-1 i kvällens storkamp mellan Juventus och Real Madrid. Du får 7.05 gånger pengarna på spelet hos Betsafe.

De första mötena är alltid vanskliga att spela. Ett mål åt endera håll förändrar matchbilden och det kan bli väldigt taktiskt. Så det är inte alltid helt lätt att veta vad man kan vänta sig. Men försöka duger.

Vi har ett mästerligt defensivt Juventus mot ett mästerligt offensivt Real Madrid. Och det kommer att vara tight i det randiga försvaret. Det är en sak som är säker. Men motståndet är alltid tufft i CL och man snittar faktiskt ett insläppt mål per hemmamatch i Champions League om man kollar 10 matcher bakåt. Senast Real Madrid var på besök var den 5 november 2013 och då blev det 2-2. Jag tror absolut att Real kan göra hål på Juve även om det är mer troligt att man hotar Buffon mer när man spelar hemma på Santiago Bernabeau.

Gareth Bale kom tillbaka med besked senast mot Sevilla och serverade assisten som Cristiano Ronaldo snyggt nickade in efter bara några minuter på plan. Det är positivt för offensiven så klart. Värre är att Karim Benzema fortfarande inte är fit och att Chicharito är tveksam. Han hänger ju mål så fort han får chansen nuförtiden. Men allra sämst, enligt mig, är att Luka Modric inte spelar. Sergio Ramos lär få agera stand-in igen och axla Modrics jobb likt tidigare.

Juventus har ett stort avbräck i att Paul Pogba inte spelar. Men Pirlo ska kunna spela och det kan bli intressant vad han kan uträtta. Roligt är ju att Ancelotti och Pirlo vunnit Champions League tillsammans två gånger (2003 och 2007 med AC Milan).

Jag vet faktiskt inte vad jag ska tro riktigt. Logiskt för mig är delad poäng. Real Madrid med James Rodriguez, Gareth Bale och Cristiano Ronaldo är svårt för alla lag att stå emot under 90 minuter. Även för Juventus på hemmaplan. Samtidigt så är Morata och Tevez förbannat hala de också. Jag testar en liten slant på 1-1 till 7.05 gånger pengarna hos Betsafe.

 

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.