Dagens speltips | Juventus mot Real Madrid | Champions League Final
Speltips

Juventus mot Real Madrid Champions League Final

Fotboll, Champions League
Spelmarknad:
Juventus - Real Madrid
Tips:
Real lyfter bucklan
Odds:
1.85
Spelstopp:
3 June 20:45
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Det är äntligen dags för finalen i Champions League och vi har en supermatch att se fram emot. Det är världens bästa försvar mot världens bästa anfall på Millenium Stadium i Cardiff. Här får ni vår fulla genomgång av finalen.

Alla odds i inlägget kommer från Unibet. Unibet är ett av Sveriges mest populära spelbolag och just idag kan du få en fin bonus som du kan använda på finalen. Sätter du in 500 kr får du spela med 1500 kr.

Vägen till finalen

Real Madrid har tagit sig till finalen genom att besegra Atletico Madrid i semifinalen. Innan det slog de ut Bayern München i kvartsfinalen och Napoli i åttondelsfinalen. De har sett oerhört bra ut men de har sitt största test framför sig.

Juventus väg till finalen har gått via Porto, Barcelona och Monaco. De har bara släppt in 1 mål på sina sju senaste matcher i turneringen och Gigi Buffon ser bättre ut än på lagen.

Tipset

Det här är en svårlöst match men jag tror vi måste gå på Real Madrid. Vi unnar naturligtvis Juventus den här titeln, men känslan är att Real Madrids offensiv blir lite för tuff. De har ett helt annat tempo än Barcelona och de kan hota från alla olika håll och kanter. Unibet betalar 1.85 på att Real Madrid får lyfta bucklan och det borde vara ett bra odds.

Med tanke på spetsen som finns i Real Madrid vill ge dem ett litet övertag och oddset betyder att de behöver typ 55 % chans på titeln och det känns som ett bättre odds än de 2 gånger pengar vi får på Juve.

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.