Speltips | Juventus mot Olympiakos Champions League 4/11
Speltips

Juventus mot Olympiakos

Fotboll
Spelmarknad:
Juve - Olympiakos
Tips:
1 <2,5
Odds:
2.96
Spelstopp:
4 November 20.45
Spela här!

Jag spelar på att Juventus vinner och under 2,5 mål i matchen till 2.96 hos Redbet.

Det är en måstematch för de italienska mästarna i kväll. Pirlo sa att “det är som en final och vi måste prestera på topp för det är bara ett resultat som duger”. Man får nog räkna med att Atlético vinner mot Malmö och då har vi Atlético på 9 poäng. Om Juventus vinner mot Olympiakos står italienarna och grekerna på 6 poäng vardera. Det är alltså bästa scenariot för Juventus. Därför är kryss givetvis uteslutet.

Det är inte bara Juventus som ser det här som en måstematch. Olympiakos vill ju uppenbarligen ta poäng och hålla Juve bakom sig. Lyckas de med det så är åttondelsfinalen klart inom räckhåll. Olympiakos vilade Ibrahim Afellay, Leandro Salino och Delvin N’Dinga i helgens ligaspel för att ha fräscha gubbar till kvällens kamp.

Juventus är klara favoriter inför kvällen, men jag tror inte att det blir en enkel match. Formen har varit knackig, eller “katastrofal” som Allegri valde att uttrycka det. Katastrofal med Allegri-mått bör väl tilläggas.

Jag tror att Juventus tar sig samman här och vinner mot Olympiakos. Men jag tror inte på utskåpning. Jag förväntar mig ett solitt försvar och att de ordnar en 1-målsledning som sedan försvaras in i kaklet. 1-0 eller 2-0 låter logiskt och jag spelar alltså hemmavinst med under 2,5 gjorda mål i matchen till 2.96 hos Redbet.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.