Speltips | Juventus mot Monaco | Champions League
Speltips

Juventus mot Monaco

Fotboll
Spelmarknad:
Juventus - Monaco
Tips:
1 - 0
Odds:
4.75
Spelstopp:
14 April 20.45
Spela här!

Monaco stod för en rejäl skräll när de slog ut Arsenal i åttondelsfinalen av Champions League. Jag har dock svårt att tro att sagan inte skulle ta slut här. Juventus är ett klart bättre lag än vad både Monaco och Arsenal är och jag tror att den gamla damen tar det här relativt enkelt.

Vi får 1.50 jämnt på att Juventus vinner den här matchen och det bör vara spelvärt men jag tror att Monaco försöker hålla en stark försvarsmur och att det blir ganska tätt. Med det i åtanke så tycker jag att 3.20 på att hemmalaget vinner med exakt ett mål är ett kul odds. Oddset kommer från SuperLenny och om du inte har något konto kan du få en bonus värd 500 kronor hos dem.

Juventus tuffar på hemma i Serie A. 30 matcher, två förluster och 15 insläppta i ligan imponerar och att de skulle låta Monaco komma ner till Turin och göra massa mål tror jag inte. Monaco skulle naturligtvis vara toknöjda med 0 – 0 här och jag tror de kommer att ställa in sig på att försvara i nittio minuter. Tyvärr för grodätarnas del tror jag inte att det håller hela vägen. Juventus saknar visserligen Paul Pogba som rev av baksida lår mot Dortmund senast, men de har fortfarande tillräckligt med klasspelare för att kunna göra ett mål här.

Monaco gör en bra insats men Juventus vinner med 1 – 0. Just 1 – 0 betalar 4.75 vilket även det är ett kul odds.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.