Speltips | Juventus mot Malmö FF 16/9 Champions League
Speltips

Juventus mot Malmö FF

Fotboll
Spelmarknad:
Juventus - Malmö FF
Tips:
Juve håller nollan
Odds:
1.53
Spelstopp:
16 September 20.45
Spela här!
Få 1000 kr i bonusspel

Juventus är superfavoriter hemma mot Malmö FF under tisdagskvällen. Du får 1.16 på att Juventus vinner matchen hos Ladbrokes vilket jag i sig anser att det finns spelvärde i. Jag kommer dock att spela på att Juventus håller nollan till 1.53 gånger pengarna. Läs nedanför bilden om varför det är ett bra spel.

gianluigi_buffonKan Markus Rosenberg göra mål på dig, Gianluigi Buffon?

Juventus släpper överlag in väldigt lite mål
Förra säsongen släppte Juventus in 23 mål på 38 matcher i Serie A och man har hållit nollan de två matcherna man spelat så här långt under säsong 2014/15. Det blir ett snitt på 0,57 insläppta mål per match.

Juventus hemmafacit är helt vansinnigt bra
Man vann 19 av 19 hemmamatcher i ligan förra året. Framåt gjorde Juve 47 mål och släppte bara in 9. De som gjorde dessa mål var Lazio, Verona, Milan (2 st), Sampdoria (2 st), Inter, Chievo och Parma.

Juventus är supertaggade att gå långt i Champions League det här året
Redan från början var Champions League prio ett förra året. Man visste ju ändå att man skulle jogga hem Scudetton, så det var lika bra att lägga mest krut på CL. Men vad hände? Jo, fiasko. Ut ur gruppen och sedan ut ur semifinalen i Europaleague. Revansch var ordet.

Summa summarum
Det är givetvis möjligt att MFF gör en kasse, men man gör det inte ofta i det här läget. Säg att man lyckas göra mål på var sjätte besök mot Juventus på Juventus Stadium. Självklart spelas 1.53 på att Juventus håller nollan. Spelet hos Ladbrokes.

Spela här!
Få 1000 kr i bonusspel
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.