Speltips | Jose Aldo mot Conor McGregor | UFC 194
Speltips

Jose Aldo mot Conor McGregor

MMA, UFC
Spelmarknad:
Jose Aldo - Conor McGregor
Tips:
1
Odds:
2.05
Spelstopp:
13 December 06:00
Spela här!

Det är dags för årets största MMA-fight och jag har börjat luta åt att Jose Aldo kommer att knäppa Conor McGregor på näsan! Betsafe betalar 2.07 på Jose Aldo och det känns som det klart bästa oddset.

Spela på UFC med en bonus värd 1000 kr hos Betsafe!

Conor McGregor mot Jose Aldo har varit på tapeten i över ett halvår. De skulle slåss i Las Vegas under sommaren, men Aldo var tvungen att dra sig ur och Conor McGregor har inte varit tyst en enda sekund sedan dess. Det råder ingen tvekan om att det är två fighters i världsklass och MMA-världen hade sett fram emot mot matchen om båda två var dövstumma. Men det skitsnack vi bjudits på det senaste halvåret gör det här till en av årets största sporthändelser.

Conor McGregor gjorde sin debut i UFC under galan som gick i Stockholm för snart tre år sedan. Under stockholmsgalan knockade han Marcus Brimage och sedan dess har vunnit ytterligare fem fighter i UFC. Det mest imponerande är att han avslutat fem av sex matcher via KO eller TKO. Han har en speciell stil och han kommer att ge Jose Aldo stora problem, men samtidigt är Aldo på en helt annan nivå än någon som McGregor har slagits mot.

Jose Aldo är en av historiens bästa fighters. Han förödande sparkar och är fruktansvärt snabb. Han har vunnit sju raka titelmatcher och har inte förlorat på mer än tio år. Det som talar mot Aldo är att han inte slagits sedan oktober 2014 och det är möjligt att han är lite rostig.

Det här är en väldigt jämn match men jag tror att Jose Aldos bensparkar kommer att bli avgörande. McGregor har en “stance” som öppnar upp det främre benet och om Aldo träffar rätt ett par gånger finns det ingen möjlighet att Conor kan stå emot. Jag hoppas att Conor McGregor vinner, då jag tycker att han tillför något som saknats i UFC men med tanke på hur oddsen ligger måste jag lägga mina slantar på Aldo.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.