Speltips | J-Södra mot Mjällby | Superettan
Speltips

Jönköpings Södra mot Mjällby

Fotboll
Spelmarknad:
J.Södra - Mjällby
Tips:
J.Södra - 2
Odds:
4.75
Spelstopp:
14 September 19.30
Spela här!

Det är toppen mot botten i Superettan när Jönköpings Södra tar sig an Mjällby hemma på Stadsparksvallen. Jag tror vi får se en rejäl urladdning från hemmalaget och tror att de vinner med åtminstone tre mål.

Att “Södra” vinner med åtminstone tre mål betalar 4.75 hos Mobilbet, och jag tror definitivt att de har tillräckligt goda chanser för att vi ska kunna testa det oddset.

Nya kunder får hundra kronor gratis att spela för när de öppnar ett konto hos Mobilbet!

Jönköpings Södra har toppat Superettan under större delar av säsongen. De ser ut att ha siktet inställt på Allsvenskan och det är bara de själva som kan hälla grus i maskineriet. J-Södra förlorade visserligen mot Degerfors senast men bortsett från det har det sett bra ut. De har bara förlorat en av sina sju senaste matcher och nu möter de ett Mjällby som har haft det väldigt tufft den här säsongen.

Det är bara ÖStersund som har gjort fler mål än Jönköpings Södra och jag tror vi får se ett målkalas på Stadsparksvallen ikväll. Om “Södra” vrider upp tempot kommer Mjällby inte att hänga med och de grönvita har flera spelare som kan peta dit bollarna. Det ska dessutom vara ganska fint väder och jag tror det finns goda förutsättningar för att J-SÖdra ska ta det här med tre eller fyra bollar.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.