Speltips | Jönköpings Södra mot Ängelholm | Superettan
Speltips

Jönköpings Södra mot Ängeholm

Fotboll
Spelmarknad:
J. Södra - Ängelholm
Tips:
BLGM NEJ
Odds:
2.00
Spelstopp:
9 June 19.20
Spela här!

En gott tecken på att det är semestertider är när jag sitter här och funderar på huruvida det kommer bli målrikt mellan J-Södra och Ängelholm senare i kväll. Ängelholm har fått en tuff start och jag tror inte att de lyckas stå emot “södra” i kväll. Jönköpingslaget toppar ligan och de har imponerat på båda planhalvorna. Ängelholm harvar runt i bottenträsket och de har bara gjort nio mål på sina tolv matcher.

Det här ska inte vara några problem för hemmalaget och jag spelar på att ett av lagen håller nollan till dubbla pengen. Oddset kommer från mobilbet.com och du har väl inte missat att du kan få en gratis hundring att spela för när du öppnar ditt konto där.

Ängelholm kommer att få det tufft den här säsongen och känslan inför kvällens match är att de kommer försöka hålla fortet så länge som möjligt. Det här bör passa “södra” som kan hålla i bollen och mala ner sina motståndare. Ängelholm kanske kontrar in en boll i 35 – 40 % av matcherna med de här förutsättningarna men dubbla pengen på att något av lagen håller nollan är riktigt bra.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.