Jönköping Södra - Elfsborg -
Speltips

Jönköping Södra – Elfsborg

Fotboll
Spelmarknad:
J-Södra - Elfsborg
Tips:
Båda lagen gör mål
Odds:
1.65
Spelstopp:
18 August 19.00
Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!

Inget magiskt utbud idag, men jag hamnar tillslut i ett formlöst allsvenskt möte mellan J-Södra och Elfsborg. Vilket av lagen tar sig ur svackan? Inte helt självklart att det blir BK Ellos som tar det. Eller?

Elfsborg är en stor besvikelse den här säsongen. Även fast det inte skiljer mycket till topp fem så är ju inte en tionde plats något att skryta med direkt. På bortaplan är man högst mediokert och har faktiskt släppt in mål i de 15 senaste bortamatcherna i allsvenskan…men också gjort mål framåt i 11 av de 12 senaste bortamatcherna.

Man ställs nu mot ett smått desperat J-Södra som ligger farligt nära kvalstrecket efter en lång tid av dåliga resultat. Visst gynnas man av naturgräset, och var starkt hemma på Stadsparksvallen i början av säsongen, men får gästerna igång spelet så ligger man illa till.

Och när som helst så borde Ellos vara på banan igen efter bara en pinne på de fyra senaste. Mycket möjligt att det sker mot ett något darrigt J-Södra, som samtidigt har bra läge att kontra mot ett troligtvis högt stående Elfsborg som inte besitter det högsta självförtroendet just nu.

Äh va fan, jag kör väl BTTS då, även fast oddset inte är det bästa. 1.65 på NordicBet är det högsta jag hittar just nu. Alltså att båda lagen gör mål. Skaffa konto + bonus här.

Ett intressant men förstås chansartat målskyttspel kan antingen vara skottvillige Jebali i Elfsborg (2.85 på Unibet) och/eller ständigt målfarlige Thelin i J-Södra (4.25 på Unibet). Båda tar f ö vanligtvis straffarna för sina respektive lag.

BB

Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.