Jönköping - Kalmar FF -
Speltips

Jönköping – Kalmar FF

Fotboll
Spelmarknad:
J-Södra - Kalmar FF
Tips:
Båda lagen gör mål
Odds:
1.70
Spelstopp:
23 October 19.00
Spela här!
Ingen sportbonus

Hua! Nu är det så där jobbigt mycket på spel igen. MFF grejade guldet (någon gång i april?) men bottenstriden är långt ifrån över. Vilka åker ur, vilka stannar – och vilket lag får tråckla sig igenom ett ångestladdat kval?

Herrejävlar vad mycket som kan avgöras ikväll när J-Södra och KFF drabbar samman på Stadsparksvallen i Jönköping.

Här kommer en nätt liten guide inför förutsättningarna – klipp ut och spara!

• Vinner hemmalaget idag så är det helt klart att Halmstad och AFC spelar i Superettan. Dessutom klättrar J-Södra upp på säker mark ovanför kvalstrecket. Bor du i Halmstad eller Eskilstuna? Köp en KFF-tröja och åk till Jönköping då!

• Blir det oavgjort eller KFF-vinst så spelar Kalmar definitivt i Allsvenskan även nästa säsong medan racet om nedflyttningsplatserna fortfarande lever. Dock ser det väldigt mörkt ut för AFC och HBK.

Pressen är stor, framförallt på hemmalaget, och jag är inte helt säker på att man grejar en seger här. Man har ju trots allt bara vunnit en av de tio senaste ligamatcherna. Formen för KFF är det motsatta – hösten har varit superb med endast två torskar på tolv matcher. Visst är man vassare hemma, men gör det helt ok även på bortaplan.

Till den här matchen så ser gästerna ut att sakna lagkaptenen och mittbacken Viktor Elm. Om så blir fallet så borde det förstås öka J-Södras chanser att hänga nån balja. KFF å sin sida har gjort mål i 11 av de 13 senaste matcherna och borde kunna göra mål på ett J-Södra som bara hållit nollan en gång på de tio senaste matcherna…

Jag testar spel på att båda lagen gör mål till 1.70 på Bet365. Rygga? Skaffa konto + bonus här.

BB

Spela här!
Ingen sportbonus
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.