Speltips - Jakten på Stanley Cup - Dag 3 - Tippat
Speltips

Jakten på Stanley Cup – Dag 3

Sport
Spelmarknad:
Jakten på Stanley Cup - Dag 3
Tips:
1X2
Odds:
Varierande
Spelstopp:
18 April 01.00
Spela här!

Tjenare! Missade nattens matcher då en after work-öl slutade med att jag satt och drack Jack Daniels på en rockbar mitt i natten. Jag reserverar mig även för eventuella stav- och faktafel i dagens text av samma anledning.

Boston Bruins vs Detroit Red Wings
Boston vann Presidents Trophy, de har världens bästa målvakt och spelbolagen har dem som favoriter till bucklan. Allt talar för Boston ska avancera från den här serien, men Detroit är ett lurigt lag. Red Wings lyckades på något märkligt sätt ta sig till slutspel efter att Gustav Nyqvist varit ligans bästa spelare i slutskedet av ligaspelet. Min känsla är dock att Red Wings har tagit ut sig lite för mycket den senaste månaden och att Boston maler ner dem. Boston kommer spela sitt spel och kontrollera pucken och jag kan inte tänka mig att Red Wings har något att säga till om idag. 1.85 på Boston känns ganska bra.

Tampa Bay Lightning vs Montreal Canadiens
Första matchen här gick som väntat till övertid. Det här är två väldigt jämna lag och det är nästan omöjligt att separera dem. Speltekniskt så är krysset det bästa spelet igen. Att vi får 3.70 på det är löjligt bra, med tanke på hur pass jämna de här lagen är. Min känsla är dock att Montreal kommer att sno åt sig den här matchen från Tampa. Saknaden av Ben Bishop kommer li för stor i floridalägret och Canadiens tar ledningen med 2 – 0 i serien. Bortavinsten ger 2.60.

Anaheim Ducks vs Dallas Stars
Jag trodde att Dallas skulle kunna skräll i den här serien. Jag får nog tänka om. Ducks ser stabila ut och jag tror de vinner den här matchen enkelt. De är helt enkelt ett bättre lag än Stars. Jag spelar Ducks till 1.90 och Ducks -1.5 till 2.50.

Oddsen kommer från Betsafe

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.