Speltips - Jakten på Stanley Cup - Dag 2 - Tippat
Speltips

Jakten på Stanley Cup – Dag 2

Sport
Spelmarknad:
Jakten på Stanley Cup - Dag 2
Tips:
1X2
Odds:
Varierande
Spelstopp:
18 April 01.00
Spela här!
Världens största oddsbörs!

Två av tre spel satt i går, så det får väl ses som godkänt. Jag har inte sett matchen mellan Ducks och Stars än, men med tanke på att Ducks ledde med 3 – 0 efter första trots sex utvisningsminuter så kan jag ha varit lite snett på det. I dag har vi ett helt gäng matcher att gå igenom så vi sätter väl igång direkt.

New York Rangers vs Philadelphia Flyers (Spelstopp 01:00)
Det är verkligen upp till bevis för Henrik Lundqvist i den här serien. Ska han bli betraktad som en av de bästa målvakterna någonsin behöver han ta sitt New York Rangers djupt in i slutspelet. Nu möter de en mäsnklig motståndare och jag har en känsla av det här är Rangers år. De kommer kanske inte vinna bucklan men jag tror att de kommer gå relativt långt i slutspelet. Deras möten med Flyers har slutat med idel hemmasegrar den här säsongen och jag ser ingen riktig anledning till att den sviten skulle brytas i dag.

2.15 på att Rangers vinner efter 60 minuter känns som ett bra spel. Oddset kommer från Betfair men tänk på att du kan hitta högre odds på deras oddsbörs.

St Louis Blues vs Chicago Blackhawks (Spelstopp 02:00)
I min guide inför slutspelet skrev jag att jag trodde på Blues i den här serien. Om jag ska vara helt ärlig så börjar jag redan vackla och jag kan verkligen inte få en klar bild av vilka som går vidare. Blues har ett lag som ser ut att vara perfekt för slutspelet, men både statistik och historik verkar tala för Blackhawks. Spontant känns det som att det bästa spelet här är att spela mot favoriten. St Louis har dragits med skador på många av sina spelare den senaste tiden och det finns frågetecken kring spelare som Berglund, Tarasenko, Backes och T.J Oshie. Blackhaws har fått tillbaka Kane och Toews och jag måste gå på de regerande mästarna idag. Blackhawks ger 2.90 hos Betfair.

Colorado Avalanche vs Minnesota Wild (Spelstopp 03:30)
Avalanche är en solskenshistoria den här säsongen. Förra året var det bara Florida Panthers som tog mindre poäng än vad Foppas gamla gäng gjorde. I år har de trotsat allt vad sunt förnuft heter och malt igenom ligan med 52 vinster. Jag tror dock att Avalanche har något år kvar innan de kan vara med och hota i slutspelet på allvar. De är bedrövliga på att hålla pucken inom laget och ibland ser det ut som Vilda Västern när dom spelar. Men vad kan man förvänta sig av ett lag vars fyra stjärnspelare är under 25 samtidigt som de leds av Patrick Roy. Wild är rutinerade och jag tror att de delar ut ett respass till Avalanche relativt enkelt. 3.05 på Wild är nattens bästa odds.

San Jose Sharks vs Los Angeles Kings (Spelstopp 04:30)
Det här är en serie där två väldigt bra lag ställs mot varandra. Jag är tämligen övertygad om att Kings kommer gå vidare från den här serien. Kings släppte in minst mål av alla lag under ligaspelet och som ni borde ha lärt er vid det här laget är det försvaret som vinner mästerskap. Det som talar mot Kings i den här serien är att det är Sharks som har hemmaplansfördel. Så om kungarna ska ta sig vidare behöver de vinna åtminstone en match på bortaplan. Just hemmaplan var en viktigt faktor när de har lagen möttes under ligaspelet, men över 82 matcher var Kings lika bra borta som i Staples Center. Jag kan inte spela emot ett lag med Anze Kopitar, Drew Doughty och Jonathan Quick som centrallinje innan de möter Boston. Jag spelar Kings Moneyline till 2.26 hos Betfair. Moneyline betyder att spelet räknas även om Kings behöver övertid för att vinna.

Because it’s the cup!

hawks

Spela här!
Världens största oddsbörs!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.