Speltips Italien vs Uruguay - VM i Brasilien
Speltips

Italien – Uruguay

Sport
Spelmarknad:
Italien - Uruguay
Tips:
Italien DNB
Odds:
1.85
Spelstopp:
24 June 18.00
Spela här!
Få 1000 kr i bonusspel

Costa Rica, Italien, Uruguay och England. Om man på förhand skulle leka “vilket-lag-ska-bort”-leken, skulle svaret vara givet. England så klart. Men desto mer oväntat var att Costa Rica skulle överraska på det här sättet som de har gjort. Läget i gruppen är som följer:

Grupp D
1 Costa Rica 2 2 0 0 4-1 6
2 Italien 2 1 0 1 2-2 3
3 Uruguay 2 1 0 1 3-4 3
4 England 2 0 0 2 2-4 0

Costa Rica ska möta England och Italien ska möta Uruguay i sista gruppspelsomgången. Costa Rica är redan klara och England är ute. Italien måste ta poäng för att säkra avancemang. Uruguay är således pressade att vinna. Där har du förutsättningarna.

Italien är som de alltid har varit så skickliga på att ta en poäng när det behövs. Så även en dag som denna. När domaren blåser i pipan och så länge det står oavgjort är italienarna vidare. En mycket låst matchbild är förmodligen att vänta innan Uruguay börjar chansa mer och mer för att få måstemålet. Det kommer lämna öppningar för Balotelli och C:o. Uruguay kan göra mål även på ett så tight försvar som Italien har i och med att man kan stoltsera med två av världens bästa strikers där framme. Men bakåt ser det värre ut och på mitten finns det inget snack om att kvalitén ligger i motståndarlägret. Jag tror på 2-1 till Italien eller något i den stilen men garderar med draw no bet (pengarna tillbaka om det blir oavgjort).

Speltips: Italien DNB till 1.85 hos Ladbrokes

Spela här!
Få 1000 kr i bonusspel
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.