Speltips Italien vs Luxemburg - träningslandskamp 4/6
Speltips

Italien – Luxemburg

Sport
Spelmarknad:
Italien - Luxemburg
Tips:
<4.5 mål
Odds:
1.64
Spelstopp:
4 June 20.45
Spela här!

Det är så besvärligt att betta på träningslandskamper. Men det är rätt kul, och särskilt när man börjar få upp temperaturen i fotbollsfebern inför stundande VM. Idag ska jag spela på Italien vs Luxemburg. Italien står i 1.02 – 1.03 eller där omkring att vinna matchen. Det kommer man också att göra, så klart. Men i sedvanlig ordning är det inget samba-Italien vi får se oavsett vilka de spelar mot. Det kan vara ett korpgäng eller Argentinas landslag – Italien kör sin solida fotboll där 1-0 är lika bra som 10-0.

I kväll kan man nog inte hjälpa att göra ett par bollar. Men jag tror inte att man gör 5-6 kassar eller uppåt. 3-4 mål mot 0 låter rimligt för mig. Man startar med Buffon, Abata, BArxagli, Chiellini, Di Sciglio, Verratti, Andrea Pirlo, De Rossi, Marchisio, Candreva och Mario Balotelli. Cesare Prandelli kommer naturligtvis lufta ordentligt.

Italien vill inte åka på några skador. Det kommer naturligtvis inte bli några griskamper av den anledningen. Man vill spela sitt spel, visa för sig själva att man kan hålla boll och är trygga med det. Huvudsyftet med matchen är att hitta varandra och övertyga sig att man kan göra det när det verkligen gäller. Den enda som inte är införstådd med är väl Mario Balotelli.

Gör Luxmburg mål? Nej, det ser jag bara inte. Vill du spela på det är det omkring 12,5 gånger pengarna som du får. Jag spelar dock på under 4,5 mål i matchen till 1.64 hos Betsson.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.