Speltips Italien vs Costa Rica - VM i Brasilien
Speltips

Italien – Costa Rica

Sport
Spelmarknad:
Italien - Costa Rica
Tips:
1
Odds:
1.50
Spelstopp:
20 June 18.00
Spela här!

Raka ettan på Italien till 1.50 mot Costa Rica tar jag alla dagar i veckan. Spel funnet hos Redbet. Costa Rica körde absolut gärnet ur sig mot Uruguay och jag vill inte ta ifrån dem någonting, men det var ett Uruguay som underpresterade enormt. Allt tugg från Muslera, Cavani och grabbarna som snackat i media om hur taggade grabbarna i truppen var vet nog inte vad det ordet betyder. Eller så var de taggade till tänderna, men något stämde verkligen inte och Costa Rica fick spela fotboll på sina villkor. Jag spelade på Uruguay och var inte superglad efter matchen. Men man får se det positivt – nu får man ett fint spel på Italien eftersom oddset ökat sedan Costa Ricas skräll i omgång 1.

Inför VM snackade jag och många med mig vilket land av Frankrike, Italien och Spanien som skulle göra en klassisk Sydeuropéisk landslagsflopp och underprestera något enormt. Det verkar bli Spanien som står för det. Italien och Frankrike har tagit motivation och skärpa med sig. Frankrike gjorde det bra mot Honduras och Italien spelade mycket bra mot ett mycket bra England i sin första match. Pirlo regisserade segern och man visade att man ska vara med att slåss i det här Brasilien-VM.

Jag ser bara inte att Costa Rica rubbar Italien. Man kan säkra sitt avancemang till slutspelet om man vinner så jag ser ingen större risk att man tänker att det är OK att gå på halvfart ikväll. Jag spelar på Italien till 1.50 hos Redbet.

 

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.