Speltips | Islands EM-kval och Lagerbäcks genialitet
Speltips

Islands EM-kval

Fotboll
Spelmarknad:
EM-kval
Tips:
Island topp 2
Odds:
4.00
Spelstopp:
10 September 00.00
Spela här!

Min speltipskollega Bates har en seriös man crush på Lasse Lagerbäck. Kanske med rätta. Efter utskåpningen igår mot Turkiet (3-0) så kanske Island är på väg mot en kvalsuccé. Oddsnörd som man är gick jag in och kikade på oddsen hos Betsson och vad man får på att Island slutar topp 2 i sin grupp. 4.00 gånger pengarna är tillräckligt för att jag ska spela. Låt oss lita på kvalgeniet.

island_topp_tva
Holland vinner den här gruppen. De är så många nummer större än alla de andra lagen. Lettland och Kazakstan ska inte ha så mycket att hoppas på. Det står mellan Tjeckien, Turkiet och Island. Bland dem är Tjeckien favorit som för övrigt vann igår hemma mot Holland. Men 1.55 på att Tjeckien blir topp två? Jag tycker att det är lite snålt.

Fredagen 10 oktober möter Island och Lagerbäck Lettland borta. Sedan har man Holland hemma tre dagar senare. Man avslutar året med Tjeckien borta 16 november. 4-5 poäng på dessa matcher skulle vara riktigt fint. Kvalet är långt men 4.00 på Island är för mig intressant, särskilt med tanke på snåloddsen på resten av lagen i grupp A.

På tal om snålt så får du bara 1.30 på att Sverige blir topp två i sin grupp. Jag tycker som de flesta andra att Sverige gjorde en bra match mot Österrike, men 3.50 på att Österrike blir topp två är ett löjligt mycket bättre spel än 1.30 på Sverige.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.