Dagens Speltips | Island mot Turkiet | EM-kval 9e september
Speltips

Island mot Turkiet

Fotboll
Spelmarknad:
Island - Turkiet
Tips:
Island +0.25
Odds:
2.12
Spelstopp:
9 September 20.45
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Idag inleder sveriges skarpaste fotbollshjärna sin väg mot EM i Frankrike. Lars Lagerbäck är Sveriges i särklass bästa fotbollstränare och att han inte basar över det svenska landslaget är inget kort om en skandal. Att Lagerbäck lämnade landslaget borde naturligtvis resulterat i att de ansvariga fått lämna fotbollförbundet. Samhall hade varit en bättre plats för de som lät det hända. Men visst, Erik Hamrén och hans tredelade kostymer från Dressmann är väl ett lämpligare val… Så nu fick jag det sagt.

Till kvalet. Island har hamnat i en ganska tuff grupp där Holland ser ut som klara segrare på förhand. Efter det håller jag det ganska öppet mellan Turkiet, Tjeckien och Island. Ett bra resultat för Island hemma mot Turkiet i kväll kommer alltså vara väldigt viktigt för Island i deras em-jakt och jag tror att det har en ganska bra chans. Island var snubblande nära att nå VM. Tyvärr mötte man Kroatien i sin Play-Off-match. Kroatien var ett nummer för stora, men Lagerbäcks mannar lyckades i alla fall spela  0 – 0 på hemmaplan. Det finns alltså en tydlig trend för Island. De klättrar stadigt på FIFAs ranking och de kommer spela ett stort mästerskap snart.

Turkiet har missat tre raka mästerskap, men det sker förändringari de turkiska leden. De har en lite yngre generation på gång och en spännande förbundskapten i Fatih Terim. Turkiet är det bättre laget här, men en bortamatch på ett regnigt Island är alltid tufft. Island har dessutom planens klart bästa spelare i Gylfi Sigurdsson på planen vilket jag tror kan bli avgörande.

Jag spelar Island +0.25 till 2.12 hos Unibet idag. Att spela Island +0.25 idag betyder praktiskt att vi vinner när Island vinner och när det blir oavgjort får vi tillbaka halva insatsen.

 

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.