Speltips | Island mot Holland 13/10 EM-kval
Speltips

Island mot Holland

Fotboll
Spelmarknad:
Island - Holland
Tips:
X, 2 inget spel
Odds:
1.53
Spelstopp:
13 October 20.45
Spela här!
Få 1000 kr i bonusspel

Jag spelar X borta inget spel i EM-kvalet mellan Island och Holland. Oddset är 1.53 hos Ladbrokes.

Spelet betyder alltså att du får 1.53 gånger insatsen om det blir oavgjort och du får tillbaka insatsen om Holland vinner. Och Holland vinner den här matchen allt som oftast. Det finns inte så mycket mer att säga om det. Men större skrällar har ju skett och varför ignorera en free roll, som vi på bettingspråk kallar det.

Island går som tåget just nu. Man leder grupp A med full pott och 6-0 i målskillnad. 3-0 mot Turkiet, och 3-0 mot Lettland. Holland står på tur. Vill du spela på att Island bygger på sin trend och vinner även mot Holland med 3-0? Det får du 126.00 gånger pengarna på hos Ladbrokes 🙂

Holland är inget dassgäng även fast man torskade på Tjeckien borta i fösta matchen och var illa ute i 45 minuter i den senaste mot Kazakhstan. Kazakhstan ledde nämligen matchen i halvtid efter att Abdulin nätat. Sedan vaknade Holland och den notoriske Huntelaar kvitterade. Afellay gav de orangea ledningen och Robin van Persie satte spiken i kistan. Man spelade följande 4-3-3:

Cillesen

Van der Wiel, de Vrij, Martins Indi, Blind

Sneijder, de Jong, Afellay

Robben, van Persie, Lens

Det är att förvänta sig en liknande elva inför kvällens match och Lasse Lagerbäck ska inte ha material att sätta emot när Hollands spel stämmer.

Men man vet ju aldrig.

Javisst vinner Holland den här matchen väldigt ofta. Därför är det väldigt låg risk att spela X, borta inget spel. Det är det som gör det till ett bra spel och jag spelar ofta dessa garderingsspel.  Då och då kommer kallduschen och den kan absolut komma mot ett kvalgeni som Lagerbäck. Jag hoppas på att Islänningarna turar in en kontringsmål och griskämpar till sig en pinne efter 1-1.

Spela här!
Få 1000 kr i bonusspel
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.