Speltips | Irland mot Bosnien-Herzegovina EM-kval 16 nov
Speltips

Irland mot Bosnien-Herzegovina

Fotboll
Spelmarknad:
Irland - Bosnien-Herzegovina
Tips:
BLGM
Odds:
2.15
Spelstopp:
16 November 20.45
Spela här!

Det blev 1-1 i första mötet vilket gör att det är fördel Irland när de tar emot Bosnien-Herzegovina i playoff-returen. Bortalaget måste näta och det öppnar för en chansrik match. 

Förutsättningarna är ganska klara. Bosnien-Herzegovina måste helt enkelt göra mål på Irland. Annars blir det inget EM. Första mötet var svag fördel Bosnien-Herzegovina. Men det är inte mycket som skiljer dessa lagen åt. Förväntar mig svag fördel Irland i kväll med tanke på att man spelar hemma.

Gör Edin Dzeko första målet? 7.00 i odds hos William Hill

Jag är ett gammalt Martin O’Neill-fan och tror att han kommer att gå för seger i den här matchen. Det är precis vad han sa till BBC också:

“That has to be the mindset because Bosnia are more than capable of scoring. If we went out with any other mindset, things might not work out for us.”

Jag tror likadant. Den bästa spelidén är att gå framåt och spela för seger. Första matchen var ganska chansfattig och jag tror att kvällens förutsättningar gör att vi får se en annorlunda matchbild. Bosnien-Herzegovina har ju inga andra alternativ än att gå framåt vilket öppnar för mål åt båda hållen. Jag spelar på att båda lagen gör mål till 2.15 gånger pengarna hos William Hill.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.