Speltips | Ipswich mot Southampton | FA-cupen
Speltips

Ipswich Town mot Southampton

Fotboll
Spelmarknad:
Ipswich - Southampton
Tips:
Under 2.5
Odds:
1.76
Spelstopp:
14 January 20.55
Spela här!
Ett av Sveriges största spelbolag!

Vi fixade gårdagens underspel i FA-cupen, så jag ser ingen anledning till att vi inte skulle prova ett till. Southampton är en av de stora överraskningarna i Premier League den här säsongen. De kommer direkt från en stark vinst mot Manchester United och ställs idag mot Ipswich Town. Ipswich gör en mycket bra säsong i andraligan och jag tror de kan ställa till det lite för Southampton här, men att det skulle bli någon målexplosion tror jag inte. Southampton bör vinna det här men jag föredrar helt klart 1.78 på under 2.5 mål i matchen.

Oddset kommer från Betsson. Nya kunder kan få en oddsbonus värd 1000 spänn hos Betsson. Så vad väntar du på? – Öppna ditt konto här.

Helgonen från södra England gör en riktigt bra säsong i Premier League. De innehar tredjeplatsen och är det lag som har släppt in klart minst mål i ligan. Imponerande med tanke på vem det är som rattar Chelsea. Ronald Koeman har verkligen fått ihop sitt lagbygge och med knappt halva säsongen kvar så har de en riktigt bra chans på att nå Champions League. Deras motståndare står för en liknande insats i The Championship. Ipswich ligger tre och det är till stor del tack vare deras fina försvarsspel. På hemmaplan så släpper de in ungefär 0,6 mål per match. Imponerande siffror.

Som ni ser är det två starka lag som ställs mot varandra här, men vi får inte glömma att Ipswich kommer från andraligan. De kommer att försöka täta ihop och stå emot Southampton. jag tror de håller fortet relativt länge men att Southampton är för starka över 90 minuter. Bortalaget vinner med 1 – 0 och underspelet ger oss lite marginal om Ipswichs målvakt bestämmer sig för att spika igen.

Spela här!
Ett av Sveriges största spelbolag!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.