Speltips | Indiana Pacers mot Houston Rockets NBA grundserie
Speltips

Indiana Pacers mot Houston Rockets

Basket
Spelmarknad:
Pacers - Rockets
Tips:
Rockets
Odds:
1.94
Spelstopp:
24 March 00.00
Spela här!

Spela på att Houston Rockets vinner mot Indiana Pacers i nattens NBA. Betsafe ger 1.94 på Rockets-vinst.

Houston Rockets bränsle sinade senast hemma mot Phoenix Suns och man förlorade tillslut med 117-102. Vinstsviten på tre raka matcher bröts i och med det. James Harden kunde inte hålla sin bästa nivå matchen igenom och vill nog gärna studsa tillbaka i natt mot Indiana Pacers. Jag gillar Harden och tror att han kan göra skillnaden mot ett, för tillfället, mindre bra Pacers-försvar. Minns hur det såg ut 19 januari tidigare i år då han hängde 45 poäng:

Indiana Pacers är ett gåtfullt gäng. Man hade rejäla besvär med skador och förlorade match efter match. Men Frank Vogel fick sina mannar att bita ihop och dra åt samma håll och efter 13 segrar på 15 matcher såg Pacers helt plötsligt ut som ett lag att räkna med. Nu har det vänt igen om man har förlorat fem raka matcher. Det är defensiven som förut såg så tight ut som inte hållit. Ett snitt på 106 poäng i baken håller inte och definitivt inte de 123 poäng som man släppte till mot Brooklyn Nets.

Indiana Pacers är inget dåligt gäng även fast de inte övertygat de senaste matcherna. Jag tror dock att Houston Rockets med James Harden är något starkare just nu och spelar Rockets till 1.94 hos Betsafe.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.