Dagens speltips | IK Sirius mot Villa/Lidköping | Bandy
Speltips

IK Sirius mot Villa Lidköping

Bandy
Spelmarknad:
IK Sirius - Villa/Lidköping
Tips:
Villa -2.5
Odds:
1.75
Spelstopp:
17 December 19.00
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Dagens speltips kommer från Studenternas i Uppsala där Villa Lidköping är på besök. Spelt blir att Villa vinner med fler än 2.5 mål till oddset 1.75. Det är Unibet som har oddset och ni tar rygg genom att klicka på den här länken. Om du inte har något konto hos Unibet så får du dessutom en grym bonus värd 1200 spänn när du gör din första insättning.

Villa/Lidköping har inlett säsongen på ett ganska trubbigt sätt. Inför ligastarten så var de med i diskussionen om potentiella vinnare av SM-guldet. Efter elva matcher så ligger de nia och de har spelat oavgjort fem gånger. Det är något som inte riktigt stämmer men ikväll så har de en match där de verkligen kan spela ut och göra allt för att spelet ska lossna. De möter IK Sirius som är jättedåliga på att spela bandy just nu. Sirius har vunnit två av elva matcher och de har en målskillnad på -20. Det går väldigt tungt i Uppsala just nu och med tanke på truppen så ser inte jag hur de ska kunna klättra i tabellen.

Förutsättningarna för Bandy i Uppsala är dessutom perfekta idag. Det ska vara stjärnklart och minus fyra i luften. Den typen av väder gynnar oftast det mer spelskickliga laget. Och det finns inga tvivel om vilket lag som har mest talang.

För publiken i Uppsala blir det en speciell match då de får återse sin före detta kelgris Lars Fall. Fall var lagkapten i Sirius under flertalet säsonger och är en riktig kultprofil i uppsalabandyn. Bli inte förvånade om vi får se en stående ovation likt den Börje Salming fick i Maple Leafs Garden 1976 på Studenternas ikväll.

larsfall

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.