Dagens Speltips | IK Sirius mot Öster | Superettan 23e sep
Speltips

IK Sirius mot Östers IF

Fotboll
Spelmarknad:
Ik Sirius - Östers If
Tips:
2
Odds:
3.85
Spelstopp:
23 September 19.00
Spela här!
Ett av Sveriges största spelbolag!

Dagens speltips hittar vi på Studenternas idrottsplats i Uppsala. Östers IF är på besök och jag tror på ett jättebra läge för bortalaget. Vi får 3.85 på att Öster vinner och det känns klart spelvärt.

Oddset kommer från Betsson där vi kan kombinera det fina oddset med en grym insättningsbonus värd 1000 spänn. Vill du ta rygg på spelet och öppna ett konto hos Betsson gör du det enklast via den här länken.

IK Sirius har varit under isen den senaste tiden och har förlorat de två senaste matcherna. Uppsalalaget har gjort en väldigt bra säsong som nykomlingen i Superettan men det ser ut som att de börjar tröttna lite. De har inget att spela för då de är långt från degradering samtidigt som de inte har någon chans på att få kvala uppåt.

Öster skulle må väldigt bra av tre poäng här då det skulle sätta press Ängelholms FF. Ängelholm ligger två poäng efter Öster och det ser ut som att något av de två lagen får kvala för att hålla sig kvar i superettan. Det här är ett klassiskt fall där motivation slår klass.  3.85 på Öster är verkligen superbra.

Spela här!
Ett av Sveriges största spelbolag!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.