Speltips | IK Pantern mot Leksands IF | Hockeyallsvenskan
Speltips

IK Pantern mot Leksands IF

Hockey
Spelmarknad:
IK Pantern - Leksand
Tips:
1
Odds:
3.30
Spelstopp:
22 September 19.00
Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!

Leksands IF ramlade ur högstaligan förra säsongen och har inlett säsongen i Hockeyallsvenskan med att ta fyra poäng på fem matcher. Nu åker de till Malmö för att ta sig an IK Pantern som tog steget upp från division 1 efter förra säsongen. Leksand bör vara favoriter men oddset på hemmalaget är lite för bra för att tacka nej till. 

Jag tar ställning här och spelar raka ettan till 3.30 hos Mobilbet!

Öppna ditt konto hos Mobilbet här. Nya kunder får 100 kronor att spela för utan att göra en insättning.

fredrikforsberg

Leksand har inlett sin kampanj på ett bedrövligt sätt. De lyckades kriga till sig tre poäng mot Timrå i premiären tack vare ett fantastiskt målvaktsspel. Leksand har som vanligt stor press på sig när de är i Hockeyallsvenskan. På något konstigt sätt har de lyckats få något rykte som “Sveriges lag” och många anser att de hör hemma i SHL. Problemet med Leksand den här säsongen är att de har en urusel trupp. Spelare som Jonas Frögren, Robin Jacobsson och Victor Mårtensson hör på sin höjd hemma i division 1. Frögren borde antagligen spela ännu lägre… Det kommer bli en lång säsong för Leksand och jag blir inte det minsta förvånad om de möter samma öde som Södertälje gjorde förra säsongen.

Även IK Pantern kommer att få det tufft under säsongen. De har inte riktigt det som krävs för att göra avtryck i Allsvenskan men om de ska plocka poäng så lär de göra det ganska tidigt på säsongen. Nu möter de ett klassiskt lag på hemmaplan och en trepoängare skulle vara en ståtlig fjäder i hatten. Det kommer inte att bli en välspelad match men jag tror att IK Pantern bryter ner Leksand och vinner med 3 – 2.

Fredrik Forsberg är yngre bror till Filip Forsberg och den enda i Leksandströjan som är någorlunda bra på att spela hockey. Håll ett öga på nummer 12.

 

Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.