IFK Norrköping - AFC Eskilstuna -
Speltips

IFK Norrköping – AFC Eskilstuna

Fotboll
Spelmarknad:
IFK Norrköping - AFC Eskilstuna
Tips:
Båda lagen gör mål
Odds:
1.74
Spelstopp:
7 August 19.00
Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!

Det är motigt just nu för Peking som halkat ned till en sjätte plats. Men än så länge är det ingen fara på taget – det är inte långt upp till cupplatserna, men den negativa trenden måste brytas snart. Kanske nu mot AFC?

Inget magiskt utbud denna måndag, men jag ger mig in i Norrköping – AFC och letar lite odds denna gång.

Det går tungt för Norrköping, svidande uttåg ur Europa League mot Trakai från Litauen. Och det följde man senast upp med en 1-4-förlust borta mot IFK Göteborg. Naturligtvis finns det möjlighet att få ordning på grejerna nu när tabelljumbon Eskilstuna kommer på besök. Men helt självklart behöver det inte vara…

Förutom problem med spelet så har Norrköping problem i truppen. Daniel Sjölund dras med skada och Niclas Eliasson (leder assistligan i hela allsvenskan) ryktas till Bristol City – bådas medverkan i denna match är tveksam, så vänta gärna in startelvorna.

AFC brukar trivas ganska bra mot spelande lag och även fast man sällan kan hålla emot i 90 min, så gjorde man två mål borta mot Malmö, och ett mål borta mot Elsborg, IFK (fick med sig en pinne då) och mot Djurgården. Jag tycker man står upp bra mot bra motstånd och kan mycket väl få hål på ett Peking som trevar efter formen.

Jag testar att lira på att båda lagen gör mål till ca 1.70 x pengarna på NordicBet.

BB

Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.