IFK Göteborg - AIK -
Speltips

IFK Göteborg – AIK

Fotboll
Spelmarknad:
IFK Göteborg - AIK
Tips:
DnB AIK
Odds:
1.82
Spelstopp:
10 August 19.00
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Ingen supersexig speltorsdag direkt men en match går ju inte att undvika idag, och det är prestigemötet mellan Blåvitt och AIK.

IFK Göteborg förlorar sällan hemma i allsvenskan – inte på 36 raka matcher för att vara exakt. Men man övertygar inte på långa vägar den här säsongen. På de åtta spelade hemmamatcherna i ligan så har man bara två vinster och resten kryss. Det är energifattigt och hjärtlöst just nu. Och kanske ett ypperligt läge för AIK att befästa andraplatsen i serien?

Nu ska man ju inte direkt påstå att det sprudlar om Gnaget på bortaplan, även fast man gjorde det riktigt bra borta mot Sirius senast – 4-1 och nygamla Obasi fick göra två mål i allsvenska återkomsten. Obasi gjorde ju även målet i Portugal när AIK åkte ut mot Braga. Att han är tillbaka + att han är i storslag tror jag kan ge energi till övriga spelare, och just energi kan vara det som avgör en sådan här match.

IFK vill nog bara att säsongen ska vara över. Visst, vinner man här så är det ju bara fem poäng upp till tredjeplatsen och sex poäng upp till AIK som ligger tvåa, men jag tycker inte att någonting talar för det just nu.

Jag kör DnB AIK till 1.82 på Unibet – alltså pengarna tillbaka vid kryss.

Jag funderar på att köra Ö4,5 gula kort. Det finns till över 2 x flisen på samma sida – fixa ett konto där nu, eller dö utfattig! 🙂 Klicka in här och få fin bonus på din insättning.

BB

 

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.