Speltips | IF Elfsborg - Odds BK | Kval till Europa League
Speltips

IF Elfsborg mot Odd

Fotboll
Spelmarknad:
Elfsborg - Odd
Tips:
X2
Odds:
1.90
Spelstopp:
30 July 18.00
Spela här!

Elfsborg slog ut Randers FC i förra omgången av kvalet till Europa League och nu väntar Odds BK från Norge. Första mötet spelas på Borås Arena och precis som i matchen mot Randers FC tycker jag att Elfsborg är lite för stora favoriter. Vi får 1.90 på X2 och jag tror att Odd skulle vara väldigt nöjda med att få med sig ett oavgjort resultat till returmötet.

Spela på oavgjort eller bortavinst hos Expekt. Det betalar 1.90 och nya kunder kan satsa upp till 1000 kronor och få insatsen tillbaka vid förlust.

Elfsborg föll ihop som ett korthus på en thailändsk strand senast mot AIK. Slutresultatet skrevs till 4 -2  men AIK hade bud på fler mål, så det finns frågetecken för boråslaget. Odd har slagit ut två klassiska lag i FC Sheriff och Shamrock Rovers på vägen hit och rapporterna säger att det är ett hårt arbetande lag som kommer till match. Odd kommer att ställa upp en  klassisk kutternia i eget straffområde och Elfsborg kommer inte ta sig igenom. Boråstidningarna har redan börjat trycka morgondagens löpsedlar och de skriker 0 – 0.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.