Speltips | IF Elfsborg mot FC Lahti | Kval till Europa League
Speltips

IF Elfsborg mot FC Lahti

Fotboll
Spelmarknad:
Elfsborg - Lahti
Tips:
Ö 2.5
Odds:
1.67
Spelstopp:
9 July 18.00
Spela här!

IF Elfsborg tar emot FC Lahti hemma på Borås Arena i kvalt till Europa League. Elfsborg är det bättre laget och det snabba underlaget bör öppna upp matchen. Betsafe betalar 1.67 på att det blir fler än två mål i matchen och med tanke på att finnarna måste göra mål för att slå ut boråsarna så tycker jag mig se goda möjligheter till en målrik match.

Rygga över 2.5 mål i matchen genom att besöka betsafe.com och lämna in ditt spel direkt. Öppnar du ett nytt konto får du 1000 kr i bonus!

Det första mötet lagen emellan slutade 2 – 2 vilket betyder att Lahti måste kliva framåt. Elfsborg som är det bättre laget kan dominera bollinnehavet och rulla ut ett krigande Lahti. För att vi ska ha något värde i spelet bör chansen för att det blir fler en 2 mål överstiga 60 % och jag tycker den ligger närmare 65 %. Det ska dessutom regna lite under dagen för att spricka upp under kvällen vilket skapar optimala förutsättningar på Borås Arena.

Tittar vi på statistiken från första mötet så talar även den för en målrik match. Totalt fyra mål, 27 målchanser, och fem hörnor. Det blir inte mindre under torsdagskvällen.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.