HV71 - Skellefteå -
Speltips

HV71 – Skellefteå

Ishockey, SHL
Spelmarknad:
HV71 - Skellefteå
Tips:
Båda lagen gör minst två mål
Odds:
2,00
Spelstopp:
24 February 19:00
Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!

Skellefteå besöker Jönköping ikväll för bortamatch mot ett HV71 som blandar och ger resultatmässigt. Gästerna har dock fått upp farten vad gäller spel på bortais och inför kvällens match har de fyra raka vinster på just bortaplan och frågan är om de får en femte innan kvällen är slut?

Spela på SHL hos Nordicbet med 1000 kronor i bonus här!

Skellefteå kommer närmast från en seger med 3-1 borta mot Leksand senast och i samma omgång slog HV Frölunda med 2-1 efter förlängning.
Det var första gången på sex matcher i Kinnarps Arena som hemmalaget noterades för under två mål under ordinarie speltid. Nu när Skellefteå gästar så tyder oddsen på att spelbolagen har svårt att sätta fingret på hur det här slutar, men hemmalaget är i alla fall utsedda till favoriter och det är mycket på grund av spelplatsen för kvällen är Kinnarps Arena.

Skellefteå har gått bra på bortais och har som sagt fyra raka segrar på just bortais. Faktum är att Skellefteå har vunnit sju av sina åtta senaste bortamatcher och de har gjort som minst två mål eller fler i sju av dessa åtta.

Mitt speltips här blir att båda lagen gör minst två mål och det spelas till 2,00.

Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.