Speltips | HV71 mot Skellefteå | SHL 2014/15
Speltips

HV71 mot Skellefteå

Hockey
Spelmarknad:
HV71 - SAIK
Tips:
2
Odds:
3.55
Spelstopp:
5 March 19.00
Spela här!
Ett av Sveriges största spelbolag!

SHL avlutas i kväll och jag tror att jag hittat ett bra odds inför matchen mellan HV71 och Skellefteå AIK i Kinnarps Arena. Betsson betalar 3.55 på Skellefteå och trots att de redan är klara ligasegrare så skulle jag tro att de vinner det här tillräckligt ofta för att vi ska kunna se det som en bra investering.

Besök betsson.com och ta rygg på spelet. Nya kunder får en välkomstbonus värd 1000 spänn.

Skellefteå har som sagt redan lagt vantarna på ligatiteln. Det här är tredje raka ligatiteln och det är bara att lyfta på hatten för Sveriges bästa hockeyorganisation. De har dominerat ligaspelet och även om de inte har varit på topp senaste veckan så tror jag att de har en ganska bra chans här. Jag skulle tro att Skellefteå vill få en bra genomkörare inför slutspelet och om de är på tårna så finns det inget lag som slår dem tillräckligt ofta för att vi ska avstå 3.55 gånger pengarna.

HV71 har varit ganska ojämna under de 54 omgångar som har passerat. De har blandat toppinsatster med riktiga bottennapp och jag tycker att de känns svårbedömda inför slutspelet. När de är på topp så är det av ligans bästa lag men om spelet inte riktigt klaffar som det ska så känns det inte som att de har någon backup-plan. HV71 har visserligen mer att spela för än vad SAIK har ikväll men oddset på bortalaget är alldeles för högt för att avstå.

 

Spela här!
Ett av Sveriges största spelbolag!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.