Dagens speltips | HV71 mot Örebro | SHL 2014/15
Speltips

HV71 mot Örebro

Hockey
Spelmarknad:
HV71 - Örebro
Tips:
Under 4.5 mål
Odds:
1.98
Spelstopp:
22 January 19.00
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Kvällen bjuder på fem matcher från SHL och jag tror att åtminstone en av dem kommer att bli en målsnål historia. Örebro gästar HV71 och vi får 1.98 på att det blir mindre än 4.5 mål i matchen. Med tanke på förutsättningarna mellan lagen och den form som HV71 har visat upp den senaste tiden så tror jag att det här blir en tillknäppt tillställning.

HV71 har varit inne i en liten svacka de senaste veckorna och spelet har inte stämt överhuvudtaget. Laget har fyra raka förluster och en förlust här skulle kunna skicka ner dem från tredje till sjätte plats i ligan. Det är just Örebro som har sjätteplatsen så det är mycket som står på spel i kvällens match.

Andreas Johansson, tränare i HV71, har pratat om att laget ska gå tillbaka till grunderna i kvällens match. De har varit ute på äventyr de senaste matcherna och slarvat i hemjobb, styrspel och så vidare. Även om HV71 är ett lag med individuellt skickliga spelare så är det inget lag i SHL som kan vinna när fundamentala delar i spelsystemet spricker.

Örebro har förlorat två raka matcher så de letar också efter ett trendbrott och deras huvudtränare, Kenta Johansson, har pratat om att ta initiativ i matchen. Det här passar HV71 alldeles utmärkt som kommer att få tillfälle att kontrollera mittzonen om Örebro bestämmer sig för att försöka styra matchen. I mina ögon är HV71 det bättre laget här och om de håller sig till matchplanen så kommer de vinna idag. Matchplanen är alltså att kontrollera egen planhalva och inte slarva. I mina öron låter det som att det kan bli målsnålt, speciellt med tanke på lagens målvakter och hur tidigare matcher har sett ut.

Underspelet känns bra.

Oddset kommer från Unibet och du lämnar in din kupong här >. Lämna in spelet.

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.