Speltips | HV71 mot Örebro | SHL
Speltips

HV71 mot Örebro

Hockey
Spelmarknad:
HV71 - Örebro
Tips:
1
Odds:
2.05
Spelstopp:
10 December 19:00
Spela här!
Oddsbonus värd 100 % upp till €50

HV71 och Örebro följs åt i tabellen, men här tror jag att hemmalaget har en väldigt god vinstchans. Mobilbet betalar 2.05 på hemmalaget och jag vill ha det till att jönköpingslaget har lite bättre vinstchans än de 49 % vi behöver för att gå jämnt upp.

Spela på SHL med en gratis hundring hos Mobilbet här!

Det är inga kanonlag som ställs mot varandra här men i grunden tycker jag att HV71 är ett bättre lag än Örebro. Örebro har gjort resan från de lägre divisionerna på ett väldigt bra sätt, men känslan är att de börjar stagnera nu. Örebro har haft väldigt bra flyt i målskyttet och jag har svårt att se hur det skulle kunna hålla i sig under en längre tid. Om jag har räknat rätt är det bara Karlskrona som har en sämre skottdifferens och det är naturligtvis inte hållbart för Örebro. Oavsett vad Tomas Ros säger kan man inte låta motståndarna skjuta mer än sig själv.

HV71 har haft lite problem med skador, men läget börjar ordna upp sig och i de matcher de haft ett någorlunda fullt lag har de visat upp fina prestationer. Sanningen kommer i kapp Örebro och HV71 vinner med 3 – 1.

Spela här!
Oddsbonus värd 100 % upp till €50
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.