Speltips | HV71 mot Luleå HF | SHL 2014/15
Speltips

HV71 mot Luleå HF

Hockey
Spelmarknad:
HV71 - Luleå HF
Tips:
1
Odds:
1.90
Spelstopp:
13 November 19.00
Spela här!

SHL är tillbaka efter ett kortare landslagsuppehåll och Luleå åker till Jönköping för att ta sig an HV71. Luleå har gått tungt och innehar just nu ligans åttondeplats. Det finns viss statistik som tyder på att Luleå kommer att klättra. Själva håller de en ganska rimlig nivå, men flera lag ovanför dem i tabellen överpresterar. Men jag har lite svårt att se att de ska kunna hota HV71 på bortaplan.

Jag spelar hemmavinsten här till 1.90 hos Redbet. Om du inte har något konto på Redbet så kan du inte bara rygga spelet. Du har även chansen att vinna en iPhone 6 plus.

Till skillnad från Luleå så har HV71 gått riktigt bra. De ligger trea och spelet har sett riktigt bra ut. De har delad ledning i målligan samtidigt som de har ligans bästa målvaktsstatistik, vilket av naturliga skäl är en vinnande kombination. Det här känns onekligen som att det är en utmärkt matchning för HV71. Luleå har stora svårigheter framåt och jag kan inte tänka mig att HV71 kommer ha några större problem med att försvara sig om Wesslau eller Ersberg fortsätter spela på det sättet som de gjort fram tills nu. Luleå är såklart starka defensivt men nu möter de en tung offensiv som ger alla lag stora problem.

Jag tror att HV71 vinner med 3 – 2 och passar på att lägga slant på det till 14.50 också.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.