Speltips | HV71 mot Linköping | Kvartsfinal 6
Speltips

HV71 mot Linköping

Hockey
Spelmarknad:
HV71 - Linköping
Tips:
Ö 4.5
Odds:
1.74
Spelstopp:
23 March 18.30
Spela här!

Linköping har matchboll i kvällens kvartsfinal mot HV71. Jag vet faktiskt inte riktigt vad jag ska tro om den här matchserien. Efter den tredje matchen var jag helt övertygad om att HV71 skulle avancera, men sedan dess har jönköpingslaget sett bedrövliga ut. Trots att de har underpresterat oerhört de två senaste matcherna har Linköping inte kunnat utnyttja situationen på ett övertygande sätt. De har visserligen vunnit, men det har inte sett bra ut.

Tittar vi på hur oddsen är det ganska tydligt att jag inte är ensam om att vara konfunderad över matchserien så jag avstår från vinnarspelen. En sak som dock har varit genomgående är det dåliga försvarsspelet. Över 4.5 mål i matchen betalar 1.74 hos Mobilbet och sett till föregående matcher så är det klart spelvärt. Om du inte har något konto hos dem så kan du öppna ett på mobilbet.com och få hundra spänn gratis.

Både Linköping och Hv71 har sin styrka i offensiven, vilket vi har sett prov på i de första fem matcherna. Många av målen har kommit till på grund av hög press och individuella misstag och jag tror inte att kvällens match kommer att bli något undantag. När offensiverna sätter upp tempot så hinner inte något av lagen med. Nu är det dessutom ganska troligt att antingen David Petrasek eller Jesper Wiliamsson kommer att spela för HV71. Det här kommer öppna för lInköping då David Petrasek är för långsam för SHL och Jesper Williamsson saknar matchtempo.

Jag vet inte alls vilka osm vinner här men jag tror att något av lagen vinner med 4 – 3 och att vi hittar överspelet.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.