Speltips | HV71 mot Linköping | Kvartsfinal 4 SHL
Speltips

HV71 mot Linköping Kvartsfinal 4

Hockey
Spelmarknad:
HV71 - Linköping
Tips:
Över 4.5
Odds:
1.73
Spelstopp:
19 March 18.30
Spela här!

Det är dags för den fjärde kvartsfinalen mellan HV71 och Linköping och med tanke på hur jönköpingslaget spelade i förra matchen så tycker jag att vi ska hålla dem som stora favoriter till avancemang. Ligans “bästa backpar” Rahimi/Junland visade hur bra (bedrövliga) de egentligen är och de kommer inte att orka stå emot HV71:s offensiv. Tyvärr är oddset på HV71 lite för lågt. 2.14 är på gränsen till spelvärt och jag väljer istället att spela över 4.5 mål i matchen till 1.73.

Oddset kommer från Betsafe.com och om du vill öppna ett nytt konto och ta rygg på spelet så kan du få en välkomstbonus värd 1000 spänn.

Det här har varit en fartfylld matchserie med väldigt högt tempo och underhållande matcher. Det ser dock ut som att det höga tempot har tagit hårdare på Linköping och i förra matchen var HV71 det klart bästa laget. Linköpings backuppsättning är väldigt svag i mina ögon. Magnus Johansson är inne på sista refrängen, Mattias Bäckman ser ut väldigt vilsen ut och jag är extremt allergisk mot Junland och Rahimi. Det här öppnar naturligtvis för HV71 som har en väldigt stark offensiv och jag tror det kommer att ramla in åtminstone en handfull mål ikväll.

Min gissning är att HV71 vinner kvällens match med 4 – 2 och att vi klarar spelet med ganska god marginal.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.