Speltips | HV71 mot Leksand | SHL 21a oktober
Speltips

HV71 mot Leksand

Hockey
Spelmarknad:
HV71 - Leksands IF
Tips:
X
Odds:
5.15
Spelstopp:
21 October 19.00
Spela här!

HV71 möter Leksands IF hemma i Kinnarps Arena och det mesta talar för att hemmalaget ska ta tre ganska enkla poäng. Det här är dock ett läge där oddset på hemmavinst har spelats ner alltför lågt. Vi får 1.43 på att HV71, vilket är orimligt lågt i SHL. Inte ens Leksand är så dåliga att de förtjänar att stå så lågt. Hade varit rimligt med 1.80 – 1.85 på HV71 i mina ögon. Det här öppnar dock lite för att vi ska kunna jobba in ett oavgjort resultat till finfina 5.15 gånger pengarna.

Oddset kommer från Betsafe.com.

Den här skivan har ju spelats ett par gånger den här säsongen men det tålas att upprepas. Leksand har ingen aning om vad de håller på med. De gjorde ett antal märkliga värvningar inför säsongen och de har redan nu behövt rensa upp i truppen. Sju poäng och – 24 i målskillnad är inget vidare. De kommer dock direkt från en vinst mot Örebro och det bör vara hyfsat positiva tongångar i Leksands omklädningsrum.

HV71 har börjat bra och vunnit samtliga av de hemmamatcher man spelat. De slog Växjö ganska klart senast efter att att Gustaf Wesslau storspelat i kassen och de kunnat förvalta sina numerära övertag på ett bra sätt. Det saknades dock viss skärpa i backcheckingen och man la över stort ansvar på en sargad backlinje. Chris Campoli gick ut med en hjärnskakning senast och jag skulle bli oerhört förvånad om han spelar i kväll. Sedan tidigare saknas även Petrasek och Williamsson. Det är snack om att de är tillbaka till kvällens match, men då är det två backar utan matchform som får hoppa in.

Hemmalaget har naturligtvis en bra chans på tre poäng här men oddset för oavgjort är lite för högt för att jag inte ska testa. Speciellt med tanke på situationen i HV71:s backlinje. Jag dömer ingen som spelar tvåan rakt av, men personligen tror jag inte att HV71 tappar alla poäng i kväll.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.